top of page
ingrid Jonas plakat.jpg

Seeper Weeper Sleeper - Ingrid Torvund og Jonas Mailand

 07.10.2022 - 23.10.2022 Lør & Søn 13-16 + åpent etter avtale

 

Van Etten har gleden av å presentere de to første episodene i filmserien Seeper Weeper Sleeper, av Ingrid Torvund og Jonas Mailand. Duoen er kjent for å arbeide med mytologisering, overtro, science fiction og natur, først og fremst gjennom film. Forankret i naturen, er Seeper Weeper Sleeper en fortelling om søvn, liv og død.

Ideen om å la seg henfalle til søvnen er sentral i episodene som vises på Van Etten. Vi stoler på at det er trygt å sovne, og lukker øynene. En seng er en vordende borg og dynen er et skjold. I serien møter vi vesener som jakter mens andre sover, en karakter svever døsende mellom trærne og andre sover seg inn i døden. Sengestolper vokter mens karakterene gråter seg i søvn, søker etter søvndyssende midler og sliter seg ut.
Forunderlige mysterier og ritualer utfolder seg gjennom ulike karakterer og scener, fremført av Torvund og forsterket av hennes håndlagde kostymer, kulisser og lo-fi spesialeffekter.

 

Bingrid og Bonas,
to åttifemmere som lager film sammen.
De gruer seg til å vise de to første episodene fra sin nye filmserie Seeper Weeper Sleeper.
Serien tar for seg alt du måtte lure på om søvn, sorg og naturen rundt deg.
Tidligere har Bongrid og Bobonas laget filmtrilogien Under Uørth, noe de angrer på.
Nå om dagen bruker de heller tiden sin på å skrive om kunst, særlig utstillingstekster og søknader.
På kvelden lager de denne serien om søvn, eller death som vi kaller det. Bon Appetitt!

Bringrid er litt utdannet, Bjonas er ikke.

 

Torvund (f.1985) og Mailands (f. 1985) tidligere soloutstillinger inkluderer Kunsthall Oslo, Kurant i Tromsø, Kunsthall Grenland, Spriten Kunsthall og galleri Soft i Oslo. Sammen har de deltatt på flere gruppeutstillinger på blant annet Galerie im Körnerpark i Berlin, Kunsthall Oslo, Southbank Centre i London, Bomuldsfabrikken Kunsthall i Arendal, Forbundet Frie Fotografer i Oslo, og Høstutstillingen ved Kunstnernes Hus i Oslo.

 

 

Utstillingen vises mellom 07.10 og 23.10.2022
Støttet av Norsk Kulturråd, Billedkunstnernes Vederlagsfond og Oslo Kommune

bottom of page